Tuesday, November 29, 2011

laMBaTTtttt!!!!

ari nie aku datang keje lambat!!!
bangun kul 7.30 pagi ko!!!! punya la kelam kabut aku....
nie semua pasal ini budak...
*
**
***
****
*****

--NUR QURRATUL'AIN--

budak kecik yang meragam yang amat mlm tadi...
tak mau tido..dah la tak mau tido, dok menangis ler plak...
aduhhh...anak ibu nie...
semua nie pasal nak beralih bulan ler...
dia punya meragam..bikin hati panas..nasib baik anak...
pukul 3 bangun..menangis dalam 30 minit..nak dukung jer...
ko larat!!!! mana larat...mata aku dah berat jer....

~~ si abang yang pandai bermain gan adiknya ~~

tido dah nak dekat pukul lima...tue pun aku masuk buaian...anak dah tido..aku apalagi..
melompat ler sambung tido balik...tido punya la syok sampai tak menyedor dah kesiang..
nasib baik qurratul kejut kan..huhuhu..
terus sms pn. rosdiana..huhuh...
kata aku lambat..alasan datang lambat aku,,,
mmg aku dah lambat..malas nak pikir alasan lain...wahhahahaha..

~~~ budak beralih bulan~~~

~~ suka yer korang adik beradik ~~

Monday, November 28, 2011

aKu nAk KuRuSsss!!!!!!

TEMOK!!!TEMOK!!TEMOK!!!!
aduh...nak diet...badan dah naik la..~~~seeeddiiiihhh~~~
aku dah tiga ari diet...dari ari sabtu itu ari aku berjaya tidak menyentuh nasi...
kena tekad gak nie..
badan dah naik nie..

ckin...kamu boleh..kuatkan semangat k...
klu dzul  nie boleh..maka kau pun boleh!!!

kawan2 berikan aku semangat k!!!
love u alllssss...

KeCEWaaa.....

aku tak mintak lebih...
aku cuma mahukan kata-kata semangat...
tapi sayang....


tanpa kau sedar...
kata-kata kau telah menghina aku...
hati, perasan aku terus downnn...
jiwa aku memberontak...





ya..di sini aku nampak ceria....
tapi hati aku perit sangat...
bila bersama kau aku jadi lain...
hati aku sakit....
terasa ditipu....
aku sakit...
sakit sangat...



Friday, November 25, 2011

Nak Gak BUnGeeeee....

assalam....
ari nie aku nak citer sikir pasal bunga...erm...syok tul klu dapat bunga erk..
nak2 klu tiba jer dpt..suprise la katakan..tak minta, bukan hari istemewa...tiba2 jer dapat..syyyoookkkk ooo....

aku???..errrmmm..last aku dapat bunga dari en suami masa aku mengandungkan anak sulung...
sampai la nie tak dapat2 lagi....

kawan aku sorang nie...(jeles iii..) selalu dapat bunga...
sikit punya besar bunga dia...hiihi...dapat kat opis lak tue..abg sayang bagi ler..
tak per..aku bahagia tengok kekawan aku bahagia...(psssstttt>>>tak macam org tue....)

ha..ni dia bunga member aku...sikit puny banyak da...dua-dua sama romantik ko....
macamana aku tak kata member aku ie pun romantik..dia seimpan bunga tue sampai jadi cam nie
*


**


***
****


*****


******


*******


********



**********



hihihihi...dah sebulan sudah bunga tue...punya la sayang dia nak buang...yang pelik nya bunga nie segar lak tue..
eeehhh...daun jer la...mesti ihklas si pemberi yer....

aku.....ala....nak gak...LEH MINTAK EN SUAMI BELIKAN TAK??? DAH KIRA SUPRISE TAK???
wahahahhaah...
tak kira...
"ABANG.....CKIN NAK BUNGA GAK!!!!!!!!"

Thursday, November 24, 2011

Aku CiNTa03....

asslamualaikum.....permulaan kata..
syukur alhamdullilah bertemu kita di ruang maya nie...ceh...macam ustazah ko...
huhuhuhu...orang berblog ko pun nak blog gak....wahahha....

ok..untuk entry yang pertama nie aku perkenalkan saper aku yer...
saper tak kenal aku..aku NOOR A'SIKIN MOHAMAD....
orang yang comel2..tue..haaa...tue ler aku...(kembang bontot ko....)
-yg baju putih tue aku...-

hihi...korang tgk pic aku zaman2 aku bujang dulu...arrrr...ko..cunkan aku..zaman nie slim melim lagi....
aduh...bila la nak kurus cam nie balik nie...
aku strat bercinta lepas belajar SPM..dah gatal ko..
hihihi..masa tue aku study MLVK kat jasin..
MEGATECH TUTORIAL CENTRE..
dia palk masa tue praktikal kat sana..
yang kenen2 kitaorang KAK RAMLAH...
masa nie tahun 2003...

-nie lagi pic masa aku dah kenal gan dia...masa nie tunggu dia nak kluar date..---

-nie plak pic en suami masa zaman percintaan kitaorg...-

~~~ kenangan bercinta dengan en suami~~~

tahun 2007 plak dah makin gatal kitaorg...hhihihi..so aper lagi klu dah gatal no, kawen ler...muda lagi aku kawen..umo baru 22 tahun...anak first kawen...grand tak grand la...
tapi syoookkkk.....aku dapat banyak hadiah oooo..rugi tak ambik pic adiah kawen aku...

cantik kan aku...wahahahahh..angkat bakul sendiri nampak..ader aku kesah..saper lg nak puji....
huhuhuhu....seronok jadi pengantin nie...saper2 yangtak kawen tue...cepat ler kawen eh..jadi perantin...ssyyyoookk....tapi bila dah kawen...huhuhuhu...

ok...aku kosong sebulan jer...lepas dua bulan aku dah wek...wek..hihihih...laju ko....
dah kawen, halal, aper lagi..buat anak ler..tahun 2008 anak aku..30/09/2008
MUHAMMAD IMAN BIN NOR AZALI 
bernafas di muka bumi yang penuh cabaran nie....
anak aku yang banyak sangat kerenah dan comel mcm ibu dia...




comel kan anak aku...hihihi..sekarang umo dia dah tiga tahun...tahun depan dah masuk 4 tahun..sekejab jer kan...anak makin membesar, aku main tua...waaaaaa..

tahun 2010 lahir anak lelaki aku
AMAR DANISH BIN NOR AZALI
hii..nie betullaju aku nie...soooorrryyyy yeee...i bukan gelojoh...
masa tu iman baru  6-7 bln aku dah disahkan mengandung...
13/03/2010 lahirla anak kedua aku..


budak ni sangat manja ooo...melekat jer...sikit2 nangis...sikit2 nangis..geram aku....
penakut orang pun yer...tapi tahan lasak gak nie nie..cuma ngada2 tue lebih sikit...
nama pun adik..selalu ler kena buli gan si abg..huhuhu..

dan anak aku yang ker tiga...(last..tak der lagi da..)huhuhu..
NUR QURRATUL'AIN BTE NOR AZALI
dilahirkan pada 27/07/2011..baru lagi nie...dah nak masuk 4 bln...
hihih..ader orang kata aku nie guna enjin turbo ko....
nak wat cam ner...rezeki tuhan nak bagi..terima la...



tue lah dia kisah aku..sedikit cukup..perkenaln la katakan...
bayangkanlah mcmana aku control anak2 aku...hihihi..jadi tarzan ko..
ada jer kerja diaorg...aper pun..mereka la penyeri hidup aku dan en suami...
tanpa anak2 sunyi kehidupan aku..dan semestinya aku amat menyayangi anak2 aku...

akhir kata...bye...
huhhuhu...gambar terbaru aku..huhuu..
malu la..dah temok...nak diet lom start2 lagi...
janji eh..korang tak gelak kan aku...
janji tau..
*

**

***

****

****

*****

*******

********

*********

***********






---hahahah...side betul nampak tak temok sgt....---