Sunday, May 14, 2017

kesian anak ibu

ari khamis, 11.05.2017
aku dtg kat anak² aku.. kat umbai. dlm jam 9.30 mlm. lama gak aku tunggun diaorg abis kelas kul 10. anak aku pun dtg lmbt kat aku.. dlm penuh kesabaran tunggu, alih² ex duda aku call. n masa ni mood aku tgh happy..nak jumpa anak aku.. so baik je la aku jawab.

dlm pada baik aku jawab punya la aku terkejut, anak aku, amar danish x de kat sekolah. kena air panas. masa dia ckp aku ingat anak aku kat sek. lg. rupanya si bongok tu dah bawa balik..
yg buat aku sakit hati, dia leh bg ayat kat aku..

"aku otw antar amar kat ayah. ko nak tgk bdk gie blk jasin umah ayahh..."

terus mencanak darah aku naik..
kenapa perlu dia bgtau ayah aku dulu? knp tak terus bgtau aku. aku ibu dia.. punya la aku sgt kecewa. mcm org gila aku meroyan kat sana... si bodoh ni nak sakitkan hati aku...
hari kedua. dah gelembong

hari pertama, masa ambik amar

hari keTiga.. dah makin ngeri tgk



dah tu aku marah dia, suh dia bawa anak aku blk umah dia. n mlm tu lepas tgk muhammad iman, bg muhammad iman makan, aku terus gie umah dia... bengkak biji mata aku melalak.. knp la dia seksa mental aku... apalah salahnya dia bgtau aku dulu sblm bgtau org lain. x kira bapak aku ke apa..


mlm tu aku ingat nak bawa amar tido dgn aku.. tp amar nak tido dgn aBah dia plak. lg bertambah sedih aku.. tp aku pikir positif je... n mlm tu aku tido sampai aku mimpi anak² aku.. dah terlalu rindu...

esok tu aku call ustaz iman..minta izin bawa anak aku keluar.. nak bawa tido dengan aku. n ustaz izinkan.. so lepas rindu aku dpt tido dgn anak²'..


nak jdkan cerita, smlm masa otw balik, kereta boleh rosak... 6 jam aku duk tepi jln... tunggu org dtg.. kawan?? time ni la ko akan tahu sape lawan sape kawan.. rSa nak fuck jeeee... sabo...sabo..


 


kereta overhall.. kena toing.. nak nangis aku.. so skrg x de transpot. nak gie keje pun tak tau mcmn.. frust aku.. adik bradik..lg hampas...

sabo...sabo.. dugaan tuk ko syikin... ko lalai... allah bg amaran.. ko makin lalai sujud!!!

No comments: