Monday, October 7, 2013

cara memuaskan suami bila dalam kedaan haid @ nifas

ingat lagi aku pernah postkan entry bagaimana nak puaskan en.suami bila dalam keadaan haid atau berpantang?? oleh kerana ada yang cari tips cam ner nak goda en.suami, aku aku bagi sedikit tips la.
.

hihihi..ok jom aku turun kan ilmu macam mana nak goda2 encik2 suami anda.. tapi ingat.. khas tuk para isteri jer tau.. yang lom kawen tue jadikan ilmu jer..huhuhuh...

ok... kadang kita perempuan (isteri) malukan..ishh..takkkan kita nak strat dulukan..buat malu jer.. buat kali kena tolak..segan jer... ok bila terfikir hal tue, cepat singkirkan.. bertuah klu lelaki aka en.suami nak tolak hidangan paling sedap ok!!! hihihihi

ok, jom cerita bab berpantang nie. kita perempuan kena berpantang bila dah melahirkan anak. untuk para suami, kena lah bersabar, sbb si isteri tue berpantang untuk kamu juga. bila kita melahirkan anak secara normal, banyak urat dalaman kita membengkak jadi benda dalaman kan mana kita nak nampak. tue sebab orang2 tua suh kita berpantang 100 ari jgn bersama suami tuk kembalikan urat kita yang dah putus tue elok.
tapi mana tahan 100 hari kan. nak tunggu 44 hari tue pun dah azab, niekan 100 ari... air naik kepala la!!!

biasanya si isterti ni akan berpantang kat umah mak sendiri. pastikan anda tempah satu bilik k. hihihi..jangan tido lepak kat ruang tamu. sbb malam kita ada projek kan??? hihihi.. ok, si isteri jgn la kau goda lebih2 nak pakai wangi bagai..ingat awak tue berpantang..kang tak pasal2.. bentan ko kang!!! ok senang jer.. mulakan dengan kata-kata kesian. contoh..
"kesian suami saya. kena puasa. orang lain puasa siang hari, suami saya puasa malam hari.."
mesti laki ko buat muka sedih nya...
"tak per, mlm nie saya servis awak ya..."
hihihihihi... macam sengal tak ayat2 aku?? klu malu korung nak cakap depan2.. korung sms ler en.suami korung eh. nnt dia balik kerja muka sengih jer pandang ko...jadi pepandai kau la cam ner nak start kan. tak kan i nak cerita kat sini. kang jadi cerita lucah plak. orang lain wat modal plak!!!

ingat. siang kita bersama anak2, tapi waktu malam sepenuhnya untuk suami. pastikan kamu layan suami kamu sebaik mungkin. mungkin kita berkerja tak sempurna nak uruskan suami. betul tak? kadang2 tak sempat nak masak, nak bergurau senda dengan dia. jadi bila ada masa bersama suami? atas katil nak tido tue la time2 kita bersama. jadi jgn rugikan masa dengan merajuk (walhal aku selalu juga merajuk, mogok tak nak tido dgn en.suami, last2 aku yang rugi!!!)
contoh ayat korung leh guna..
"awak, say atak leh tido la..rasa macam nak bersenam!!!"
"awak saya panas la. awak tak panas ker?" * sambil buka baju, tukar baju seksi..huhuhuuh
"saya tak leh tido, apa say anak buat nie!!!"
"ok, awak tido, saya tolong urutkan. urutan kasih sayang namanya"  sambil pegang losyen dan kenyit mata
yang lelain korung pikir sendiri.

dan bila kamu ada baby. pastikan baby tido disebelah kamu, dan kamu isteri pastikan tido tengah2. antar si anak dan si suami. "tapi en.suami saya nak tido dengan anak dia.." ok jgn rissau..kasi jer dia tido ngan baby ko..time baby nie lah dia nak tido ngan anak..bila anak dah besar, jgn harap la kan.. biarkan. kebiasaannya baby akan bangun pepagi buta nak menyusukan? ha.. bilakau nak menyusukan anak, ubah posisi. ko tido tengah balik...hihihi..kali nie baby besar lak tido tengah ya....

ok. lagi satu ayat yang korung leh mulakan. sebelum tido tue, kau urut laki korung..
"kesian abang. mesti penat kerja tadikan. meh saya urutkan ssssaaaatttuuuu badan abang.. servis baik punya.."
haahahahha... mula2 urut pastu merayap2 la tangan tue ya... jangan risau en.suami akan beri kerjasama terbaiknya pada anda. dan anda si isteri jangan lupa membuat bunyi bunyian yang boleh memberangsangkan suami anda. jangan kuat2, nanti mak dengar plak. dah kau berpantang kat umah mak kau kan. kang mengamuk lak mak kau!!!

ok. dah lagi ker tips?? ala...aku pun tak tau cam ner nak cerita. malu la... lain kali la eh. setakat nie tue jer aku nak membebel kat korung... hihihi...

sebelum tue, dalam pantang nie, dah lepas 21 hari, mmg elok sangat ko makan JAMU SERI BONDA. hihihi... kasi ketat beb yang dah longgar tue. dalam pantang kita dah servis en.suami, pasti dia tak sabar mengira hari yang ker 45. dah get ready nak terkam korung..hahhaha..jadi buat kejutan tuk suami anda.


Amalkan Jamu Seri Bonda nie..passtttiii syooookkk...
cam ner nak beli? hihihi.. hubungi saya ya...


No comments: