Sunday, September 22, 2013

Aktiviti hujung minggu

rancangan tak di duga. mula kami adik beradik rancang nak gie kolan air panas je... alih2 along tukar plan kata nak gie sagil.. betul gak kata dia, gerak dah kul 11 tghr, mandi air panas..hihihi..
jadi terus kitaorang pecut gie sagil, tangkak!! mandi air terjun.. best oo..
paling best anak2 la kan.. mak budak tompang sekaki jer...
susah kitaorng adik beradik nak kumpul. masing dah ada family kan... dengan kerja lagi.. nie pun dua orang adik aku tak dapat join. yang adik perempuan aku mabuk!! mengandung baru lagi.. dan yang bongsu kerja... en.suami hari minggu mmg tak dapat join ler.. dia sibuk kerja (meniaga) jadi biar anak ngan pn.isteri berseronok seketika ye sayang..hihihi.. 
ok jom layan gambar!!!


budak yang dah kesejukkan. isi perut dulu... pastu sambung balik mandi

bonda tercinta.. mula2 tak nak ikut, tpai dengar semua ada, terus jadi ikot....

tue dalam perut ada lagi tue...hhiihihi...

macam big boss ko ye!!!

amar yang terlampau suka!!!

adik afiq paling terrer ler.. hampir 4 jam berendam tue!! dia orang last keluar dari sini!!!

hapie family!!!!

family along.. anak2 dia takut mandi k.. jadi duk tepi je ler!!!

mak ngan ngan adik afiq!!!


budak tagas tapi penakut!!!



1 comment:

Green Amila said...

wah seronoknya berpicnic...