Sunday, June 9, 2013

Guestbook / Buku Tetamu versi cinta03 design

masih ada lagi tak berapa jelas tentang guesbook yang aku buat... ok jom aku terangkan satu persatu..hihihih..

untuk muka depan, boleh pilih sama ada nak letak pic sendiri atau pun cartoon. Nie antara design yang aku buat. material adalah jenis cardboard ye...










ok selepas tue, setiap guestbook akan ada pembuka kata, iaitu doa dan pantun. antara design yang aku buat, seperti bawah nie. design aku akan letak dan pilih sendiri. mana yang sesuai la...















dan untuk design dalam buku. yang nie korung leh pilih sendiri. setiap helaian ada design k. ada juga customer aku pilih dua ke tiga design dlam satu buku. yep, mmg boleh. tapi minimun hanya 5 design yang berlainan. untuk mendapatkan harga yang ditetapkan lah. klu nak tambah desgin dah dikira harga lain yer dear...




untuk design nie, leh letak pic sendiri. minumum 5 keping gambar berlainan





ok. faham. hihihi.. kalau tak faham lagi, call atau sms aku, meh akak terang ka nyer dek non...huhuhuhu..
ok, kami menawarkan 3 pakage. rasanya korung tau kan...

Pakege A 
Saiz : A4
Pages : 50 helai (dicetak depan belakang)
Cetakan : Berwarna
Material Kertas : 120 gsm (standart) 
harga : RM70
postage : RM10
 
Pakage B
Saiz : A4
Pages : 50 helai (dicetak depan belakang)
Cetakan : Berwarna
Material Kertas : 120 gsm (standart) 
harga : RM80
postage :RM10
* free gift stiker (100 Keping) dan pen color (minimun 6 kaler)


Pakage C
Saiz : A4
Pages : 50 helai (dicetak depan belakang)
Cetakan :Hitam Putih
Material Kertas : 120 gsm (standart) 
harga : RM50
postage : RM10
 
 
berminat?
hubungi kami 012-6122916
atau emailkan ke
akucinta03@gmail.com
FB kami
 

No comments: