Wednesday, November 28, 2012

Segmen : Blogwalking Sampai lebam!!!!

 
oleh kerana aku memang suka blgwalking blog2, jadi aku nak join segmen nie. sambil2 tue leh ler tambahkan kenalan. jom korung, kita join sesama..
 
 
 
 
 
 


Blogwalking ni selain daripada boleh kenal-kenal dan merapatkan hubungan sesama blogger, boleh juga meningkatkan trafik blog kita. Jadi jom sertai segmen Blogwalking Sampai Lebam bersama ahsfantasy24! Mana-mana peserta yang bertuah akan ditempatkan di Bloglist ahsfantasy24 secara automatik. Peserta digalakkan singgah, follow dan meninggalkan komen di blog peserta yang lain. Moga bermanfaat kepada semua.
  1. Peserta digalakkan copy dan paste entry ini ke dalam blog masing-masing dengan menggunakan tajuk "Blogwalking Sampai Lebam!" dan letak link ke entry ini.
  2. Tak diwajibkan follow blog penganjur. Kalau suka, follow, kalau tak suka tak perlu follow.
  3. Senarai peserta akan sentiasa dikemaskini di sini dari masa ke masa.
  4. Jadi sekarang jom sama-sama kita blogwalking!

8 comments:

Jue Jaynee said...

hiiikk selamat blogwalking...

join ini juga tau..hadiah best
http://juejaynee.blogspot.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Bella D'secret said...

salam, saya datang dr segmen yang sama. sudi2 lah jenguk blog saya - http://belladsecret.blogspot.com/

Jie Susanos said...

Join jgak...singgah sni..

ahsfantasy24 said...

Assalamualaikum.. terima kasih sebab join segmen ni,
sangat2 menghargainya. salam kenal daripada blog penganjur.

# kita dah update list :)

Mentari Minda said...

Assalamualaikum....salam perkenalan..dari Ritz ...http://www.mentariminda.com/ ... memang bagus segmen nie...setiap bloglist akan Ritz follow

Mama Adam said...

jenguk2 dari segmen yang sama :)

nadia said...

blogwalking sangattt membantu para blogger sebab nak trafik blog sentiasa hidup kan. :))

Dhia Dirham said...

salam kenal
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/12/blogwalking-sampai-lebam.html