Monday, October 1, 2012

Jamu Susuk Dara punya cerita

psssttt...ingat tak aku ada cerita pasal jamu susuk dara...huhuhu... percaya tak aku beli, jamu susuk dara, "jamu rahsia pengantin dara".... hahhhaha..ambik ko, dengo nama jamu pun tak menahan k...tak menahan!!!! knp aku ambik? sbb aku rimas dengan keputihan aku yang berulang2... yep, en.suami tak der komen, tapi aku sendiri yang tak selesa... takut juga nak pakai jamu nie sebab kena insert 2 biji kat dalam kemaluan... aku bukan takut nak insert, aku takut nanti apa yang akan keluar. mana tak nya tengok testimoni dia org, takut...tapi tekat..untuk en.suami tersayang...untuk kebahagian rumah tangga...(kihkihkih...ker miang!!!!)
 

 
ok, aku beli ari sabtu, beli by hand. dan aku beli dengan ejen kat melaka nie..klu korug nak tahu, aku beli nie dengan nurse tau..kalau dah nurse tue jadi ejen, so makin kuat la nak guna jamu nie kan....cerit adebak sebuk, last aku beli jamu pengantin dara, losyen  medicate deep heat ( tersangat2 la panas k...kalah yang ada kat pasaran ni...), dan masker vagina....
** aku lupa la nak ambik gambar.....
 
aku insert jamu ari ahad, tengah malam...hihihi...esok tue, semalam la, aku ym gan pengedar melaka... nak tanya mlm isnin tue aku leh on ker tak gan en suami aku...punya la tak sabar nak test....hahahah..bial dia kata boleh jer, senyum sampai ke telinga aku...hahahahha...GATAL KOMAIN!!!!! untuk pengetahuan korung aku dah korek...sepatutnya tiga hari baru kena korek, tapi aku nie tak sabar, aku korek awal...apa yang keluar? macam chumming gam la...pun aku tak ambik gambar...mals bawak fon masuk bilik air...
 
hahahah..mesti korung tak sabar nak dengar cerita aku kan...cerita pasal nak test jamu nie mmg ketat ker tak...hahahah.. balik jer petang semalam en suami ambik....dalam kereta...
 
aku : sayang...malam nie kita main eh... (*hahahahah..korung berani ajak suami korung cam nie....)
en.suami  : malam nie saya datang bulan.....
aku : banyak cantik, tak kira, awak nak ker tak, sy tetap nak... (power tak aku..main paksa2..saper rogol saper aku pun tak tahu....)
 
hahaha...berkobar beb...bagi hint awal kat en.suami....mlm tue tidokan anak awal...anak dah tido, aku plak lepak2 kat katil...last2 tunggu punya lama, aku tertido...hahhaha...en.suami tido jer sebelah aku, terus aku cakap...aku letih sangat..hahhahah..tak dapt on mlm tadi...bengang tak bengang la en.suami aku!!!!!! 
 
dan hari nie, aku bagi hint lagi kat en.suami....
aku : sayang, jom balik jab, ambik ckin kat opis...ckin boring la...kita balik ekhem2 (main) jab...
en.suami : abg kat muar, balik kul 5... (jual mahal beb!!!)
aku : ala, sibuk gan budak parkistan busuk tue... :P tak romantik langsung!!!
 
so, mlm nie jer la aku test...hihihi..tue pun kalau aku larat!!!!
 
 
*maaf entry kali nie agak kelucahan sebab tuan blog nie mmg dah tahap gaban BOSAN!!!!!!!
arggghhh....BOSAN TAHAP CIPAN!!!!!!
 
 


13 comments:

tan tin tun said...

boleh bg no phone agen kat mlk tu tak.. coz selama ni saya just order dgn agen luar mlk..leceh la nk cost penghntaran tu.. mcm rugi je.. ade kat mlk lgi baik... nnti awk email kat saya.. ila2608@gmail.com.. mengharap sgt nie..

Anonymous said...

Sy pun nk order..blh bg no fon agen tu x?msg sy 0137535440..tq

Shida said...

Ok tak pki jamu yg insert tu?

Anonymous said...

saya agen bentong,pahang.. berminat sms / whatsapp 0129-6994006 http://www.facebook.com/pages/JSD-bentongPahang/324372977680985

fieza780 said...

Penjagaan Dalaman Wanita secara tradisional... pasti mengagumkan anda dan mengeratkan hubungan intim bersama suami tercinta.. cubalah.. hubungi saya, AGEN Jamu Susuk Dara dgn segera 012-3011592.. org lain telah merasai keberkesananya... anda bila lagi...

Anonymous said...

saya ejen SAH jsd PERAK(IPOH) jika kawasan lainpun boleh juga kita guna perkhidmatan poslaju :)
Utk keterangan lanjut / khidmat nasihat secar PERCUMA boleh pm / sms sy 012-5494109 (ida)
fb : http://www.facebook.com/norshahida.burhanuddin?ref=tn_tnmn
page : https://www.facebook.com/pages/Jamu-Susuk-Dara-Manje/431260363622423

JAMU SUSUK DARA (ejen Ida) said...

saya ejen SAH jsd PERAK(IPOH) jika kawasan lainpun boleh juga kita guna perkhidmatan poslaju :)
Utk keterangan lanjut / khidmat nasihat secar PERCUMA boleh pm / sms sy 012-5494109 (ida)
fb : http://www.facebook.com/norshahida.burhanuddin?ref=tn_tnmn
page : https://www.facebook.com/pages/Jamu-Susuk-Dara-Manje/431260363622423

Jamu Montok said...

Saya selaku pengedar JAMU SUSUK DARA area USJ/PJ/Puchong/Shah Alam & area sengangkatan.. Utntuk maklumat lanjut/khimad nasihat boleh la hubungi saya di http://www.facebook.com/jamumontok.jamumontok , atau wassup/PM/Viber di 016-9604456

Jamu Montok said...

Saya selaku pengedar JAMU SUSUK DARA area USJ/PJ/Puchong/Shah Alam & area sengangkatan.. Utntuk maklumat lanjut/khimad nasihat boleh la hubungi saya di http://www.facebook.com/jamumontok.jamumontok , atau wassup/PM/Viber di 016-9604456

Ze Tty said...

assalamualaikum....
saya pengedar sah jamu susuk dara seluruh malaysia... jika anda berminat boleh hubungi saya... 011-14382074
dan sekarang saya sedang mencari agen jamu susuk dara... jika anda berminat untuk mendaftar sebagai agen amat2 lah sy alu2 kan...

TAWARAN AGEN JSD
RM107 (SM)
RM111 (SS)
Dan kami akan memberikan free gift kepada anda setelah anda telah sah berdaftar dengan sy...
ni link fb sy : http://www.facebook.com/mizsz
ni link pages sy : https://www.facebook.com/ZeTtyOnlineShopped
ni no hp sy : 011-1438 2074
boleh pm / whatsapp / viber / wechat & line.. talian 24jam ^_^

Shia JSD said...
This comment has been removed by the author.
Shia JSD said...

salam..

wahhhh...seram sejuk baca tapi berdebar pun ada.. siap ade gaya super rogol..ekeke..klakar lah.. tapi komfem best pnya kan?? mule2 je takut insert, tapi lepas tu nak lagi ehem ehem tau!!!
hehe..suke lah baca..kelakar..:-)

sy agen di ukm bangi, kajang, putrajaya..berminat boleh msj sy 0172469822 atau http://jamususukdarashia.blogspot.com/..

atau https://www.facebook.com/pages/Shia-JSD/545924802096174

Amira Zura said...


Salam admin. Tumpang Iklan:-

Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
Wanita cantik bermula dari diri :)

[BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN, KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA]