Tuesday, July 24, 2012

mini muffin untuk majlis anda...

ok...cerita pasal muffin cake gak lagi...hihihi..kali nie aku ada buka tempahan untuk bakal-bakal pengantin di luar sana yang masih lagi tercari2 mini muffin untuk dijadikan salah satu door gift mereka..huuhuh..

mini muffin nie sesuai sangat untuk dijadikan salah sati isi untuk beg goodies korung...
untuk promosi nie hanya RM0.45 untuk satu pack , 2 pcs...
haaa..murah kan....minimum order mestilah lebih dari 100 pack...
tempahan mestilah awal...untuk mendapatkan harga promosi nie, boleh la buat tempahan yer...
deposit han 50% dari harga... :)




harga nie bukan hanya untuk muffin cake nie tau, untuk tempahan Apam Ladybird tue pun sama gak..cuma aku tak sempat nak snap jer..
ok..jadi cepat2 ler buat tempahan untuk dapatkan harga nie yer... :)
terima kasih... :)

1 pack (2pcs) = RM 0.45
minimum order = 100 pack
deposit = 50%

seperti biasa untuk tempahan pm adik manis nie.. atau terus dengan aku , cinta03

No comments: