Saturday, May 5, 2012

Jamu Susuk Dara......

sebenarnya aku nie pikir banyak kali nak cerita pasal jamu nie...huhuhu...takut  para lelaki2 yang baca...dan lelaki tersebut bujang!!!!..almaklum la...nie cerita orang perempuan dan ebih khusus yang telah berkahwin....ok...kepada lelaki bujang diluar sana, sekiranya, kamu terbaca ini entry...buat2 tak baca jer la...huuhuh....




ok...masuk pada topik....sepertimana yang korung tahu, aku memang suka shared maklumat2 yang aku kirakan bagus....yep...JAMU SUSUK DARA nie mmg best!!! yang dah kawen mcm aku, lebih2 lagi yang dah beranak pinak, memang aku syor sesangat benda nie...jamu nie aku mengenali melalui FB...ala tau jer ler, rakan tag rakan, keluar iklan....aku ternampak...terus aku minat...dan kebetulan aku rasa mmg aku perlukan jamu.....psssttt,....untuk sn.suami gak...huuhu...kenapa aku tertarik gan jamu nie....

 aku tahu korung mesti tertanya2 apa benda kan nie...yup aku pun sama masa benda nie keluar kat wall aku...so perasaan ingin tahu aku klik ler...ooo...rupa nya ini adalah benda yang selama ini ada dalam miss v kita...nie adalah salah satu testemoni pengguna jamu nie....terkejut aku....aku pasti korung pun sama kan...benda nie terhasil oleh kekotoran dalam miss v kita maksud aku, dari keputihan, lendir, senggugut, ala...masalah yang biasa kita hadapi ler...banyak rupa tau...lain orang lain bentuk kekotoran dia..antaranya....




gelikan...tapi percaya la...semua tue ada dalam miss v kita...nak2 bagi wanita yang telah berkahwin...ok..aku cerita open la....wanita yang dah berkahwin nie, bila melakukan hubungan suami isteri, offcoousseee ler, suami akan pancut dalam kan...so...benda nie ler antara punca kekotoran miss v...ye la...bila kerap kita melakukan, dan kita mencuci tak bersih...so, benda2 nie la melekat kat pintu rahim kita...tambahan plak kita ada keputihan...pakej lengkap ler....


nie lah produk yang aku dok cerita berjela2 nie....huuhuhuhu...aku pun tak berapa percaya pada mula nya...tapi naluri aku nie kuat suh mencuba kan....takut pun ada....dalam kepala otak, apa ler yang akan keluar dari miss v aku palk nnt....so..tah macamn aku leh ym salah satu pengedar dia..tanya dari hati ke hati...jadi...aku memilih jamu SUSUK KEKAL DARA dan MASKER DARA....
hihihih...untuk kasi gam ler bila kita bersama nnt....yo lah, walaupun aku nie dah beranak tapi operate, aku tetap rasa tak puas hati dengan layanan aku pada en.suami...so try ler benda nie....dan keputusan dia....
AMAT TERUJA...YESSS.....MEMANG BAGUS!!!!!...DAN DIAKUI OLEH EN SUAMI SENDIRI....
tue ler pasal aku dok cerita gan korung yang benda nie bagus.....malu ler aku nak letak testemoni aku kat sini...tapi aku mmg dah bagi testemoni pun kat diaorang...hihihihi...tapi diaorg rahsiakan ler..tak bagi link fb aku...

haaaa....nie ler yang aku pakai, membuatkan en.suami mengangumi aku....wahahhaha...suka ler wei....
aku rasa..aku dah banyak sangat celoteh gan korung nie....ok la...aku bagi korung link fb untuk dapatkan benda nie...dan untuk korung tahu lebih lanjut mengenai produk nie....

apa yang aku nak cakap...jamu nie mmg bagus....dan bulan nie, aku nak cuba yang lain lak...untuk bersihkan miss v kita...yup...semua nie untuk kebahagiaan suami isteri....
tertarik pada kata mereka.....tak guna kalau kita cantik, pandai bergaya, pakai mekup baju mahal, tapi kita tak pandai jaga miss v kita..hanya cantik luaran...bukan dalaman...
bila difikir2 betul gak...ye la...kan dah banyak kes2 cerai berai, kes laki cari lain..banyak lagi la...mungkin salah satu faktor pasal nie...so....fikirkan lah....

aku copy sikit maklumat kat salah satu agen jamu susuk dara

kalau kita semua makan jamu " Aku Dara"

kalau tak ada keputihan pernah keluar. nanti dia kan keluar sampai seluar dalam u berkerak. 

pastu lama2 dalam tu bersih kita back to normal
.
fungsi jamu tu utk mencairkan lendir2 yg berkepul dan terkumpul. benda kotor lama2 kat dalam

 tu put put kita boleh berbau mcm belacan busuk ( bau kohong).

in the same time punggung n breast kita tegang.

jamu mak dara gold ~ ada 4 ramuan : manjakani, serapat, kacip fatimah dan rempah ratus.

* semua item tu semua utk rapat, naik nafsu dan rempah ratus senang berak.

jamu ratu dara ~ ada 2 ramuan : manjakani n rempah ratus.

*rapat n senang berak.

walupon depa tulis nama ubat dalam sains punya nama tapi kan kita boleh google kamus.

jamu AKU DARA "SUSUK DARA BRAND" ~ ADA 8 RAMUAN: manjakani, serapat, kacip 

fatimah, buah kelentit, supit garam, nenas batu, bunga pakma, dan rempah ratus.

* rapat, rapat, rapat, membaik luka dari dalam, syahwat , memanaskan suhu yg berlemak boleh

 cair, yg berkepul boleh cair, mengecut, mengecut dan senang berak.

itulah perbezaan antara jamu AKU DARA dengan jamu2 yg sedia ada. of course la kita 

upgrade dari item yg terbaik menjadi yg lebih terbaik dari terbaik.

rege: RM48 sebotol.

kuantiti: 40 biji

cara makan: 2 biji pagi, 2 biji malam

apa berlaku pada diri kita:

bangun pagi lepas serapan makan 2 biji ~ badan jadi ringan bertenaga. aktif. mudah berpeluh.

makan 2 biji malam ~ boleh rasa stim..

hari2 makan

~ ari2 kat tempat ceaser boleh rasa mengecut rasa ringan je kat tempat simpan baby time

 mengandung tu. kencing pun lawas.

~ boleh perasan n rasa lubang dubur pon mengecut. apatah lagi lubang tut tut senyum je...rapat.

 tak menyengih ternganga mcm angelina jolie.

~ boleh rasa time by time lendir keluar bersirat2. dari berwarna jadi kale putih pastu jadi kale

 cair lama2 jadi air yg pastinya bukan kencing. bila semua tu dah clear
...
~ husband cakap...apasal awak nampak montok je ni sayang?? asal awak punya rapat dan hot

 hot babe.. asal muka awak merah kalau awak senyum atau ketawa...blusher original la 

sayang...

moral nye: dalaman bersih dan sehat ~ muka pon berseri2. tok sah nak tepek bedak banyak2 

ye kawan2.

* aku nak beli yg nie plak...
 pengasas/yang buat jamu nie...... : kak hani
antara agen jamu nie, yg aku beli la pada....  : yaya e-shop
blog tuk rujukan korung.... : http://ailebyuh.blogspot.com/

3 comments:

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

sekali imbas baca tajuk.. ingat jamu tusuk dara... huhuhuh


anyway... selamat berhujung minggu....

RosDiana said...

lepas ni macam anak dara lah kau kin...nampaknya tidur luarlah anak2 kau hehe

AINUN FAIZUNg said...

Saya penah consume beberapa jenis jamu di pasaran..pada sy sume jamu akn bt pp kita kemerah merahan sb jamu ni bsifat panas..