Tuesday, February 14, 2012

cari geng lama....

hihihi..ari nie memang aku malas nak wat keje...ko makan gaji buta betul hari ini yer....
so, sepanjang hari aku melayan blog2 orang lain..cantik2 semua...

tiba2 teringkat lak geng lama aku, zaman aku bujang dulu...geng2 alam maya nie la...
 cari punya cari, semua tak der la..yang ada pun aku aku takut diaorang ingat aku lagi ker tak..hihihihi...

aper pun aku tiba2 rindu kat korung....
Shrill, Seri, Kerepek, beldi biru, shark, Shima, banyak lagi la...
mana korung yerk...


jalan punya jalan, jengah punya jengah....
ada la 2 ke 3 blog yang betul menarik minat aku baca...cantik ko...
pandai diaorang nie berblog eh.....cantik2 semua...


nie link blog yang aku berkenan..


http://dotblogspotdotkom.blogspot.com


http://syimalicious.blogspot.com/


http://gengjamban.blogspot.com/

http://zsqueenbee.blogspot.com

5 comments:

dotblogspotdotkom said...
This comment has been removed by the author.
dotblogspotdotkom said...

huhuhu...
1stly....TQ so much kerana jengah belog saya... TQ²³²

2ndly TQ kerana berkenan kat belog saya tu.... ...malu sih.. belog saya tak cantek mana pun .. TQ kat kawan2 saya yg membantu.... sya tak reti mana pun pasai belog nih... takat posting tu.. reti la...

gamaknye sbb belog sya tu plain je.... kaler pun tak menarik langsung... tu yg nampak kosong je.....

3rdly saya lelaki yang dah tua ganyut... tp gian nak berbelog!..... .. huhuhuuh

mungkin sebab ada gambo anime cute bermoto ...tu le ingat belog pompuan nye kan.. huhuuh sbb sya mat despes.....

dotblogspotdotkom said...

kalu rajin.... try test tgk kat sini http://www.bloggerblogtemplates.com/2008/09/diary-blogger-templates-themes-skins.html

dan taip je kat gugel tu.... blogger tenplate.... mcm² ade.... huhuhuh

cinta03 said...

huhuhuu...macih...ooo..jadi betul la lelaki...
apapun mmg cute sangat blog awak...memang cantik...menarik...isi pun menarik....

Signorina Syima said...

wah... siap tolong promote bloglink. tenkiu... tenkiu...

nak flash back geng-geng alam maya dulu macam dah tak boleh nak flash back. maklum la... usia makin tua..

well selamat berkenalan semula...