Friday, January 20, 2012

sinar harapan....

alhamdullilah...hari nie aku sudah mampu tersenyum riang....
memang tak dapat dinafikan awal-awal pagi tadi memang ada sedikit terganggu gan kerja aku skung..
tapi aku wat2 hapie...
huhuhuhu...walaupun hati aku sedih..

aku nak tengok sejauh mana darma2 orang atasan nie...
nanti satu hari nanti bila ko dah kena tikam sesama sendiri, time tu aku gelak tak ingat dunia...
wahahahahah..jahatkan aku???

cerita pasa en.suami aku...huhuhuhu...
nasib baik marah dia tak panjang sangat...berkuasa tak aku...
hihihiihihi...selalunya aku akan cerita benda2 semua kat sahabat aku, tapi sejak dah bertukar unit nie,
tak der teman nak bercerita plak...

berbalik pasal en.suami.....semalam memang dia marah sesangat gan aku...
sedih tau...mana tak sedih bila en.suami asyik hentam jer...
sib baik aku tak der kuasa...klu ada aku minta jadi pekak sekejab...
biar dia membebel sorang2...huhuhuh..
tapi sekejab jer la kan...

semalam petang aku call dia...banyak kali!!!!!
tak berangkat ko!!! protes ler tue...
aku call gak...
dalam kul 8 tue dia angkat call aku...
fuuuhhh...lega.... tapi suara....keras giler..
aku??? takkan nak keras...lembut jer aku panggil dia.
bagi salam dulu...terus dia senyap, pastu lembut balik jawab salam aku..
wahahahaha..terus aku senyum...
tau cair...terus ok dah mlm tue...hihih..pandai tak aku...suara mainkan peranan..
tue belum body contact lagi...nie semua sahabat2 aku ajar...
alhamdullilah...ok sudah hubungan kami...
terima kasih pada sahabat2 aku yang sentiasa bagi nasihat kat aku....
nasihat yang bebaik memang aku sentiasa ikut...
yang tak berapa baik tue...tengok keadaan...
klu agak2 kena buat, aku ikut nasihat korang...hihihihi....

petang nie aku rasa ceria sedikit...sudah mampu tersenyum dan ketawa...
terima kasih...buat sahabat, suami dan yang paling utama...
KEPADA YANG MAHA ESA...

TERIMA KASIH KERANA MENEMUKAN AKU KEPADA SAHABAT2 YANG SENTIASA MENYOKONG AKU DAN SUAMI YANG FAHAM MENCINTAI AKU SEHINGGA SEKARANG....
DAN....AKU YAKIN SEGALA DUGAAN YANG DIA BERIKAN INI ADA KHIDMAH NYA...

AKU BERSUJUD SYUKUR KE ATAS MU...
YA ALLAH...


No comments: