Wednesday, December 28, 2011

Barang Antik

hobi terbaru en suami...suka akan barang-barang antik..tapi en. suami nie tak der la fanatik sangat gan barangan antik nie...dia beli, dan jual balik barang antik nie...

antara barang-barang yang ada dalam collection dia....
lampu nelon eh nama benda nie..memang dah lama...aku pun dah lupa....huhuhu..sebab aku tak berapa minat gan semua nie...
haaaa...benda nie pun ada....

meja nie memang aku minat......lawa...ukiran sangat detail..
cantik kan.....

semua nie memang untuk dijual...ada sesaper yang berminat???
dan diantara barang-barang en.suami masukkan (jual) kat  mudah.my
pinggan la (aku pun lupa pinggan ker dulang nie...)

mainan lama..nie mainan boat...guna bateri....
jam nie pun cantik...aku berkenan...memang banyak barang dia la...tapi banyak juga dah jual...
klu ada sesaper yang berminat nak beli barang antik, call en suami aku nie yer...
kalau korang nak cari barang-barang antik pun tak jumper2 ;eh tanya dia...hihii..
aku nie nak bercerita aku tak tau sangat hal-hal barangan antik nie....

nie no fon dia... 014-3256185
dan nie adalah link blog en.suami :

 
dan lagi satu en suami aku nie juga merupakan salah satu collection duit-duit lama tau..ko sebut jer nak apa...memang dia ada...tapi banyak collection dia dah jual...
apa-apa pun klu ada sebarang pertanyaan, jangan malu-malu call number tue yer...
 
 
 
 

1 comment:

RosDiana said...

nie baru dikatakan barang antik..bukan mcm jam pasir aku tu...hehe