Thursday, November 24, 2011

Aku CiNTa03....

asslamualaikum.....permulaan kata..
syukur alhamdullilah bertemu kita di ruang maya nie...ceh...macam ustazah ko...
huhuhuhu...orang berblog ko pun nak blog gak....wahahha....

ok..untuk entry yang pertama nie aku perkenalkan saper aku yer...
saper tak kenal aku..aku NOOR A'SIKIN MOHAMAD....
orang yang comel2..tue..haaa...tue ler aku...(kembang bontot ko....)
-yg baju putih tue aku...-

hihi...korang tgk pic aku zaman2 aku bujang dulu...arrrr...ko..cunkan aku..zaman nie slim melim lagi....
aduh...bila la nak kurus cam nie balik nie...
aku strat bercinta lepas belajar SPM..dah gatal ko..
hihihi..masa tue aku study MLVK kat jasin..
MEGATECH TUTORIAL CENTRE..
dia palk masa tue praktikal kat sana..
yang kenen2 kitaorang KAK RAMLAH...
masa nie tahun 2003...

-nie lagi pic masa aku dah kenal gan dia...masa nie tunggu dia nak kluar date..---

-nie plak pic en suami masa zaman percintaan kitaorg...-

~~~ kenangan bercinta dengan en suami~~~

tahun 2007 plak dah makin gatal kitaorg...hhihihi..so aper lagi klu dah gatal no, kawen ler...muda lagi aku kawen..umo baru 22 tahun...anak first kawen...grand tak grand la...
tapi syoookkkk.....aku dapat banyak hadiah oooo..rugi tak ambik pic adiah kawen aku...

cantik kan aku...wahahahahh..angkat bakul sendiri nampak..ader aku kesah..saper lg nak puji....
huhuhuhu....seronok jadi pengantin nie...saper2 yangtak kawen tue...cepat ler kawen eh..jadi perantin...ssyyyoookk....tapi bila dah kawen...huhuhuhu...

ok...aku kosong sebulan jer...lepas dua bulan aku dah wek...wek..hihihih...laju ko....
dah kawen, halal, aper lagi..buat anak ler..tahun 2008 anak aku..30/09/2008
MUHAMMAD IMAN BIN NOR AZALI 
bernafas di muka bumi yang penuh cabaran nie....
anak aku yang banyak sangat kerenah dan comel mcm ibu dia...




comel kan anak aku...hihihi..sekarang umo dia dah tiga tahun...tahun depan dah masuk 4 tahun..sekejab jer kan...anak makin membesar, aku main tua...waaaaaa..

tahun 2010 lahir anak lelaki aku
AMAR DANISH BIN NOR AZALI
hii..nie betullaju aku nie...soooorrryyyy yeee...i bukan gelojoh...
masa tu iman baru  6-7 bln aku dah disahkan mengandung...
13/03/2010 lahirla anak kedua aku..


budak ni sangat manja ooo...melekat jer...sikit2 nangis...sikit2 nangis..geram aku....
penakut orang pun yer...tapi tahan lasak gak nie nie..cuma ngada2 tue lebih sikit...
nama pun adik..selalu ler kena buli gan si abg..huhuhu..

dan anak aku yang ker tiga...(last..tak der lagi da..)huhuhu..
NUR QURRATUL'AIN BTE NOR AZALI
dilahirkan pada 27/07/2011..baru lagi nie...dah nak masuk 4 bln...
hihih..ader orang kata aku nie guna enjin turbo ko....
nak wat cam ner...rezeki tuhan nak bagi..terima la...



tue lah dia kisah aku..sedikit cukup..perkenaln la katakan...
bayangkanlah mcmana aku control anak2 aku...hihihi..jadi tarzan ko..
ada jer kerja diaorg...aper pun..mereka la penyeri hidup aku dan en suami...
tanpa anak2 sunyi kehidupan aku..dan semestinya aku amat menyayangi anak2 aku...

akhir kata...bye...
huhhuhu...gambar terbaru aku..huhuu..
malu la..dah temok...nak diet lom start2 lagi...
janji eh..korang tak gelak kan aku...
janji tau..
*

**

***

****

****

*****

*******

********

*********

***********






---hahahah...side betul nampak tak temok sgt....---


No comments: